Kan ik een terugreis boeken?

Luisa -

Dat kan heel gemakkelijk: wanneer u uw reisgegevens invoert ziet u direct de optie die u kunt selecteren voor een terugreis, op basis van dezelfde locaties, selecteer de optie en voer een datum en tijd in. U kunt ook later in het boekingsproces de terugreis nog toevoegen, bij de reisopties.

Al een enkele reis geboekt?

Wanneer u een enkele reis geboekt heeft, kunt u nog een terugreis toevoegen vanaf de bevestigingspagina, of door te klikken op de link in uw bevestigings-e-mail.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen